19 november 2013

Joana Amendoeira till Luleå och Stockholm

Fadosångerskan Joana Amendoeira, som jag skrev om i samband med att hon framträdde i Vara i september, återkommer inom kort till Sverige och kan höras i Luleå den 6 december (Kulturens hus klockan 19) och i Stockholm den 7 december. Följande information om tillfället i Stockholm har jag fått direkt från arrangören. Biljetter säljs bland annat via Ticnet.
”Casa de Fados" vill återskapa samma känsla som fadoklubbar har i Lissabon, med en konsert tillsammans med Joana Amendoeira, en av de bästa rösterna av den nya fadogenerationen. Joana uppträder tillsammans med Pedro Amendoeira på portugisisk gitarr, Rogério Ferreira på klassisk gitarr och Frederico Gato på akustisk basgitarr och kommer att presentera sin nya skiva ”Amor Mais Perfeito".

Konserten börjar klockan 20:00. Insläpp 19:00.

Biljettinformation:
Parkettbiljetterna kostar 250 SEK plus serviceavgift. 200 SEK plus serviceavgift studerande/pensionär/barn upp till 12 år/medlem (Lusitania APE, POIS, UPG-CFP och Casa Portuguesa de Malmö, medlemmar mot medlemsbevis). På parketten bjuder vi på: soppa, portugisiska små- och efterrätter. Ingen bordsbokning. Först till kvarn!
Balkongbiljetterna kostar 100 SEK.
Öl & vin kan köpas i baren.

Konsert med stöd av Statens Kulturråd, TAP Air Portugal, Portugals ambassad, Olja &Oliv Delikatessen, Ticnet, Capitol, Dom Porco och Sintour.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar